Gemeente toegankelijker met Verbeterdebuurt

Home > Inwoners > Nieuws > Gemeente toegankelijker met Verbeterdebuurt

Gemeente toegankelijker met Verbeterdebuurt

In de Week van de Toegankelijkheid is het zaak om te kijken wat er beter kan. De gemeente Sint Anthonis maakt al gebruik van Verbeterdebuurt. Een website en app waarmee u heel gemakkelijk zaken in de openbare ruimte aanwijst die beter kunnen. Het kan bijvoorbeeld gaan om smalle doorgangen, onbereikbare glasbakken, hoge drempels of de afwezigheid van een ringleiding. Er zijn allerlei zaken die het voor mensen met een beperking moeilijk maken om optimaal mee te kunnen draaien in onze samenleving.

Geef het door aan de gemeente met Verbeterdebuurt! De systematiek is bekend en wordt al jaren succesvol ingezet voor het melden van illegaal gestort afval, van kapotte lantaarnpalen en losliggende stoeptegels.

Kijk voor meer informatie op www.verbeterdebuurt.nl