Gemeentebestuur en medewerkers wensen u een heerlijk 2019!

Home > Inwoners > Nieuws > Gemeentebestuur en medewerkers wensen u een heerlijk 2019!

Gemeentebestuur en medewerkers wensen u een heerlijk 2019!

Rustige jaarwisseling in gemeente Sint Anthonis
De overgang van 2018 naar 2019 is veilig verlopen. Burgemeester Marleen Sijbers is blij met de feestelijke wijze waarop de jaarwisseling in de gemeente is gevierd. BOA’s hebben de afgelopen dagen al een oogje in het zeil gehouden. Bij de politie kwamen op oudjaarsdag wel verschillende meldingen binnen van overlast door vuurwerk en carbidschieten.

Zoals gewoonlijk was het vooral gezellig in de gemeente Sint Anthonis en werd de jaarwisseling door inwoners aangegrepen om met familie en vrienden samen te zijn.

We bedanken alle inwoners voor een mooi 2018 en wensen iedereen een prachtig 2019 en zien u weer graag in het nieuwe jaar!