Hulp bij het invullen van de enquête

Home > Inwoners > Nieuws > Hulp bij het invullen van de enquête

Hulp bij het invullen van de enquête

De gemeente Land van Cuijk in oprichting heeft een enquête uitgezet voor alle inwoners, dus ook voor u. U kunt meedenken hoe u betrokken wilt zijn bij de nieuwe gemeente. De enquête is te vinden op www.gemeentelandvancuijk.nl.

Het invullen van een vragenlijst via de computer is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom kunnen inwoners van Land van Cuijk van maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 bellen naar 0485 - 583 500 voor hulp bij het invullen van de vragenlijst. Een van de bibliotheekmedewerkers begeleidt u stap voor stap door de vragenlijst en kan vragen verduidelijken waar nodig. De vragenlijst is tot en met 6 december in te vullen.

Als u geen computer of internet heeft, kunt u in de bibliotheek in Sint Anthonis, Boxmeer, Cuijk en Mill terecht om de vragenlijst op de computer in de bibliotheek in te vullen. Met vragen kunt u altijd terecht bij de bibliotheekmedewerker die op dat moment aanwezig is.