Iets met boeren een groot succes

Home > Inwoners > Nieuws > Iets met boeren een groot succes

Iets met boeren een groot succes

Op 8, 9 en 10 oktober werd op Minicamping De Esrand de bijzondere voorstelling Iets met Boeren opgevoerd. In totaal kwamen er 250 mensen naar de volledig uitverkochte voorstellingen kijken.

Boeren, burgers, mensen die meewerken aan de transitie van ons buitengebied in de gemeente Sint Anthonis; het was een mooi divers publiek. De voorstelling gaf op een interactieve en speelse manier inzicht in de veranderende landbouw. En Iets met Boeren raakte ook. Na afloop vonden er goede gesprekken tussen de verschillende bezoekers plaats.

Leden van Toneelgroep Westerbeek, Doekmaroploo, wagenspeelgroep Karrespel (Oploo), Kakelbond (Ledeacker) en Onderlinge Vriendschap (Wanroij) het stuk samen met professionals en dat deden ze met verve.

Bureau Pees produceert ‘Iets met Boeren’ in opdracht van FoodUp Brabant, een team van Provincie Noord-Brabant en de gemeenten Sint Anthonis en Reusel-De Mierden. Het publiek krijgt inzicht in de actuele problematiek van de veranderende landbouw in onze regio. De voorstelling reist door naar gemeente Reusel-De Mierden, waar ze op 15 , 16 en 17 oktober met eigen lokale spelers wordt uitgevoerd.

Hebt u naar aanleiding van de voorstelling ideeën of vragen over de veranderende landbouw in onze gemeente? Stuur dan een email naar postbus@sintanthonis.nl onder vermelding van Iets met Boeren.