Informatieavond nieuwe Privacywet (AVG) voor vrijwilligersorganisaties

Home > Inwoners > Nieuws > Informatieavond nieuwe Privacywet (AVG) voor vrijwilligersorganisaties

Informatieavond nieuwe Privacywet (AVG) voor vrijwilligersorganisaties

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in, die van toepassing is voor alle organisaties die gegevens van personen bewerken en bewaren. Ook verenigingen en stichtingen die persoonsgegevens vastleggen (bijv. naam, adres, emailadressen en bankrekeningnummers) moeten zich aan deze nieuwe wet houden.

Vrijwilligerspunt Sociom organiseert in samenwerking met de 5 gemeenten in het land van Cuijk twee informatieavonden om vrijwilligersorganisaties hier goed op voor te bereiden. Advocaten Monique Hennekens en Liesbeth Woolschot (Hekkelman advocaten & notarissen) zijn uitgenodigd om uitleg te geven wat deze wet inhoudt en wat deze voor organisaties betekent.

Datum, tijd & locatie:
Dinsdag 29 mei, van 19.30 – 21.30 uur
Locatie: raadszaal gemeentehuis Boxmeer
Voor organisaties actief in de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis.

Aanmelden is belangrijk, dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor de bijeenkomst.

Per mail: vrijwilligerspunt@sociom.nl onder vermelding van naam organisatie, aantal personen en welke avond u komt. Per organisatie maximaal 2 personen. Vol = vol!

Meer informatie: neem contact op met Lilian Dirks of Wendy Huijbers. Email: vrijwilligerspunt@sociom.nl of op 0485 – 700500.