Interim wethouder Rob Poel wordt 17 september geïnstalleerd

Home > Inwoners > Nieuws > Interim wethouder Rob Poel wordt 17 september geïnstalleerd

Interim wethouder Rob Poel wordt 17 september geïnstalleerd

Op dinsdag 17 september a.s zal de heer Mr. Rob Poel geïnstalleerd worden als interim-wethouder namens Sint Anthonis Nu. Hij vervangt Dhr. Jos Raemaeckers tot en met december 2019.

Rob Poel is een ervaren bestuurder en politiek actief binnen het Land van Cuijk. Als wethouder (2014-2018) en huidig fractievoorzitter en raadslid (PvdA) in de gemeenteraad van Cuijk is hij goed op de hoogte van het lopende herindelingsproces en de samenwerkingsverbanden binnen de drie betrokken gemeenten. Vanwege het aanvaarden van deze interim-functie zal hij zijn werk als raadslid neerleggen en zich volledig wijden aan het wethouderschap.

Het bestuur en de fractie van Sint Anthonis Nu hebben het volste vertrouwen dat dhr. Rob Poel de belangen van de gemeente Sint Anthonis op krachtige wijze zal dienen en de portefeuilles met verve zal gaan oppakken.