Inzamelactie taxussnoeisel, aanmelden nog t/m 22 augustus

Home > Inwoners > Nieuws > Inzamelactie taxussnoeisel, aanmelden nog t/m 22 augustus

Inzamelactie taxussnoeisel, aanmelden nog t/m 22 augustus

RSS

De jaarlijkse inzamelactie van taxussnoeisel door Stichting Taxus Taxi eindigt op 23 augustus. Na die datum neemt de hoeveelheid werkzame basisgrondstof in de taxusnaalden, waarmee chemotherapieën worden gemaakt, af. Dat betekent dat u uw taxussnoeisel t/m donderdag 22 augustus aan kunt melden.

Op dit moment zijn al meer dan 2.050 chemotherapieën gerealiseerd door het ophalen van het taxussnoeisel. “We hebben dit jaar een vliegende start gehad, desondanks is uw taxussnoeisel nog steeds meer dan welkom. We hopen na afloop van de inzamelperiode ook daadwerkelijk te kunnen vertellen dat we meer snoeisel hebben opgehaald dan we vooraf hadden durven dromen”, zoals Werner Neelen het zo mooi zegt.

Maak een afspraak vóór 23 augustus
Een ophaalverzoek dient u in via www.taxustaxi.nl/afspraak. Dat kan dit jaar nog t/m donderdag 22 augustus. Op de website vindt u ook de uitgiftepunten van de Taxus Taxi Tas.

Voor meer informatie
Meer informatie over het inzamelen van taxussnoeisel en Stichting Taxus Taxi vindt u op www.taxustaxi.nl of op Facebook, www.facebook.com/taxustaxi