Koninklijke erepenning voor Handboogvereniging LEW uit Wanroij

Home > Inwoners > Nieuws > Koninklijke erepenning voor Handboogvereniging LEW uit Wanroij

Koninklijke erepenning voor Handboogvereniging LEW uit Wanroij

Dinsdag 24 november was het bij handboogvereniging Landmans Eendracht uit Wanroij ondanks corona en binnen de maatregelen die nu gelden toch feest. Burgemeester Marcel Fränzel reikte namens Zijne Majesteit Koning Willem Alexander de erepenning uit aan de ondertussen 125-jarige vereniging.

Ook beschermvrouwe Marleen Sijbers (ondertussen burgemeester van de gemeente Tholen) was aanwezig om de aanwezigen kort toe te spreken en te feliciteren met deze bijzondere gelegenheid.

Voorzitter Hartjes was een gelukkig mens die, in alle bescheidenheid, vooral alle leden van de vereniging in 125 jaar bedankte voor hun enthousiasme voor de sport en hun inzet voor de vereniging.

Toespraak burgemeester Fränzel

Beschermvrouwe Marleen Sijbers spreekt de aanwezigen toe