Koninklijke Onderscheiding voor Jeanne Wientjes-Van Lanen

Home > Inwoners > Nieuws > Koninklijke Onderscheiding voor Jeanne Wientjes-Van Lanen

Koninklijke Onderscheiding voor Jeanne Wientjes-Van Lanen

De gemeente Sint Anthonis feliciteert Jeanne Wientjes-Van Lanen, omdat zij bij Koninklijk Besluit benoemd is tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Op 3 maart, tijdens de fusievergadering van ZLTO afdelingen Boxmeer, Land van Cuijk Noord en Sint Anthonis, werd zij verrast door burgemeester Fränzel. Hij feliciteerde haar met deze prachtige en welverdiende onderscheiding, en speldde de versierselen die bij deze Koninklijke Onderscheiding horen op.

Jeanne Wientjes-Van Lanen werkt bijna 40 jaar samen met haar man in hun melkveebedrijf Wientjes VOF. Hiernaast is zij al sinds begin de jaren 80 actief als vrijwilliger en bestuurslid bij de KVO St. Briggida, ZLTO, Ponyclub Saxe Gotha en de Parochie Maria, Moeder van de Kerk, deelparochie H.Antonius Abt.

Verdiensten:

In het onderstaand overzicht staan haar verdiensten in chronologische volgorde weergegeven.

1982 - 1995

Bestuurslid en voorzitter van de Katholieke Vrouwen Organisatie St. Brigidda te Sint Anthonis

1997 - heden

Secretaris en penningmeester van de Zuidelijke Land- en