Levensloopbestendige woningen op schoollocatie De Vlieger Landhorst

Home > Inwoners > Nieuws > Levensloopbestendige woningen op schoollocatie De Vlieger Landhorst

Levensloopbestendige woningen op schoollocatie De Vlieger Landhorst

RSS

Op de algemene ledenvergadering van Vereniging Peelbelang Landhorst op 13 oktober jl. tekenden wethouder Bollen en Paul Verhoeven van Vastgoedregisseur B.V. de overeenkomst voor de bouw van 8 woningen. Basisschool De Vlieger is enige tijd geleden door de gemeente te koop aangeboden. Geïnteresseerde partijen konden hun bod én hun plan voor deze locatie indienen. Het voorstel van Vastgoedregisseur BV kwam als beste uit de bus.

Wethouder Bollen: “Dit soort woningen zijn hard nodig om de doorstroom op gang te brengen. Er moet meer dynamiek komen in de woningmarkt en daarom ben ik heel erg blij met de woningen die hier gerealiseerd gaan worden. Dit wordt een heel aantrekkelijk project voor Landhorst waarmee het hele dorp een positieve impuls zal krijgen. Ik wil het bestuur van vereniging Peelbelang heel hartelijk danken voor de constructieve samenwerking in dit traject! We feliciteren Landhorst met deze mooie ontwikkeling!”

De gemeente heeft goede ervaringen met Vastgoedregisseur BV. Een partij die meer woningbouw in de gemeente heeft gerealiseerd. Onlangs werd het plan ‘Op de Beek’ in Sint Anthonis opgeleverd. Het samen en collectief ontwikkelen van woningbouwprojecten in met name dorpen is een specialisme van Vastgoedregisseur dat goed aansluit bij de wijze waarop de gemeente Sint Anthonis kleinschalige woningbouwprojecten in de dorpen wil aanpakken. In samenspraak met het dorp en de omwonenden en met een open communicatie. Omwonenden zijn per brief uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst op 11 november in dorpshuis De Stek te Landhorst. 

Foto: Luchtfoto van bassischool De Vlieger in Landhorst