Maatregelen corona

Home > Inwoners > Nieuws > Maatregelen corona

Maatregelen corona

Sinds 15 december gelden nieuwe maatregelen om corona een halt toe te roepen. De gemeente beschikt over een aantal toezichthouders. Ook in de kerstvakantie surveilleren zij binnen en buiten kantoortijden in de gemeente. Gelukkig zien zij dat de maatregelen goed worden nageleefd. Daarvoor zijn complimenten aan alle inwoners en ondernemers op zijn plaats.

Het blijft een kwestie van volhouden en dat is niet voor iedereen even makkelijk. Desondanks is het de enige manier om het aantal besmettingen terug te dringen en daarmee de zorg(medewerkers) te ontlasten. Blijf daarom zoveel mogelijk thuis! Buiten bent u met maximaal 2 personen bij elkaar (op 1,5m afstand)

Melding doen
Indien u aanleiding ziet om een bepaalde locatie extra onder onze aandacht te brengen, kunt u dit anoniem melden. We nemen die locatie dan mee in onze algemene toezichtrondes. Een melding doet u door invullen van dit formulier.