Meepraten over jouw wijk of dorp. Dat is de kern van kernendemocratie!

Home > Inwoners > Nieuws > Meepraten over jouw wijk of dorp. Dat is de kern van kernendemocratie!

Meepraten over jouw wijk of dorp. Dat is de kern van kernendemocratie!

De nieuwe manier van werken van de gemeente Land van Cuijk. En hoewel de gemeente nog in oprichting is, maken we er nu al werk van. Dit doen we met behulp van bouwteams die de 33 kernen vertegenwoordigen. Heb je het animatiefilmpje met de uitleg nog niet gezien? Kijk het dan nu! Een aantal van de bouwteams zijn namelijk al van start gegaan, en wat zij doen is relevant voor jou en jouw leefomgeving. De komende weken stellen we een aantal van hen aan je voor, maar je kunt de bouwteams altijd terugvinden op onslandvancuijk.nl. De komende weken presenteren zij hun idee├źn op dit platform. Ook jij kan hier je stem laten horen!