N602 na de bouwvak langer open

Home > Inwoners > Nieuws > N602 na de bouwvak langer open

N602 na de bouwvak langer open

Na de bouwvak – die in Zuid-Nederland van maandag 22 juli tot en met vrijdag 9 augustus duurt – liggen de werkzaamheden aan de N602 stil. Dat geld ook voor de periode erna. Daarom stelt de gemeente Sint Anthonis in samenspraak met de aannemer deze doorgaande weg vanaf 19 juli langer open voor alle verkeer.

Sinds november vorig jaar werkt de aannemer in Ledeacker aan de N602. Op 19 juli zijn in dit kerkdorp de rijweg van de Dorpsstraat en de nevenliggende fiets- en voetpaden tussen de afslag Hoenderstraat en de afslag Ledeackersestraat volledig vernieuwd. Ook de beide pleinen ter hoogte van de kerk zijn op de schop genomen en over de volle lengte is een nieuw hemelwaterriool aangelegd.

Net als vorig jaar, toen de aannemer aan de slag was in Wanroij, wordt ook dit jaar de N602 tijdens de bouwvak opengesteld voor alle verkeer. Volgens planning zou de reconstructie na de bouwvak (12 augustus) vanaf de kruising Ledeackersestraat worden doorgetrokken in Sint Anthonis. Dit zal niet op die datum zijn maar later. Daarom heeft de gemeente besloten de weg ook na de bouwvak open te stellen voor alle verkeer. Wanneer de werkzaamheden worden hervat en de weg wordt afgesloten, zal dit tijdig via de gemeentelijke website en de media bekend gemaakt worden.
Meer informatie: www.sintanthonis.nl/n602.