Nieuw inzamelpunt voor luiers in Wanroij

Home > Inwoners > Nieuws > Nieuw inzamelpunt voor luiers in Wanroij

Nieuw inzamelpunt voor luiers in Wanroij

In Wanroij staat voortaan een luiercontainer aan op de hoek van het Lindenplein en de Lindenstraat. De luiercontainer staat aan de kant van de fietsenstalling van de bibliotheek.

Dit mag in de luierzak

In de luiercontainer mogen luiers, billendoekjes en incontinentiemateriaal aangeboden worden. Gebruik hiervoor de gratis luierzakken.

Dit mag er niet in

Maandverband, papier, verpakkingsmateriaal en plastic mogen echt NIET in de luierzak. Deze artikelen zorgen ervoor dat we de inhoud niet kunnen recyclen. Dat is natuurlijk jammer.

Gratis luierzakken

Kijk op www.afvalaanbieden.nl waar u de gratis luierzakken kunt krijgen.

Locaties luiercontainers in de gemeente Sint Anthonis

In de gemeente Sint Anthonis staan op verschillende plaatsen luiercontainers. Kijk voor alle locaties van luiercontainers op de website van Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel onder het kopje Afvalsoorten – Luiers .