Nieuwe containers voor textielinzameling

Home > Inwoners > Nieuws > Nieuwe containers voor textielinzameling

Nieuwe containers voor textielinzameling

Tussen 27 en 30 januari ruilen we op alle locaties van onze gemeenten de containers voor de textielinzameling om. Het kan dan voorkomen dat er even tijdelijk geen container staat om textiel in te doen. In principe duurt dat echter nooit langer dan een dag.

Sinds 1 januari 2021 zamelt de firma Spronk textiel in voor onze gemeenten. De oude containers vervangen we tussen 27 en 30 januari door nieuwe exemplaren. In principe ruilen we een container op dezelfde dag om. Het kan wel voorkomen dat er die dag op de gebruikelijke plek even geen container voor textiel staat. Wij vragen u vriendelijk om dan het textiel mee naar huis te nemen en het later op de dag (of in de week) nog een keer te proberen.

Meer informatie is te vinden op: www.afvalaanbieden.nl