Ome Joop’s Tour 2019

Home > Inwoners > Nieuws > Ome Joop’s Tour 2019

Ome Joop’s Tour 2019

[Sint Anthonis 29-7-2019] Beste deelnemers, begeleiders en organisatie van Ome Joop’s Tour 2019

Namens de inwoners van de gemeente Sint Anthonis heet ik jullie van harte welkom in onze mooie gemeente. Met zoveel groen, mooie bossen en gastvrije mensen is het echt een genot om hier te overnachten.

We zijn er trots op dat Sint Anthonis in 2019 opnieuw een etappeplaats is voor Ome Joop’s Tour. Jullie zijn in totaal tien dagen onderweg, dagen met veel inspanning, maar gelukkig ook met veel ontspanning. Een bijzondere editie dit jaar nu jullie in het spoor van Market Garden fietsen, 75 jaar na de Slag om Arnhem. Tien dagen fietsen, waarbij het vooral gaat om de sportieve prestatie en het samen plezier maken, dat kan onderweg en dat kan op de overnachtingsplaats. Ik hoop dat het voor jullie allemaal een feest-tien-daagse wordt, iets om je leven lang op terug te kijken en wie weet, misschien dat enkelen zelfs na jaren ook vrijwilliger worden bij de organisatie van Ome Joop’s Tour.

Ik wens jullie allemaal heel veel plezier en gezelligheid toe, met prachtig weer om te fietsen en een mooie tocht door Sint Anthonis. Maak er allemaal samen een groot feest van, want wat is het toch heerlijk om samen lekker op je fiets te springen en de wereld in te rijden.

Marleen Sijbers,
Burgemeester van Sint Anthonis