Onderhoud N277

Home > Inwoners > Nieuws > Onderhoud N277

Onderhoud N277

In opdracht van provincie Noord-Brabant voert Vermeulen Groep onderhoud uit aan het asfalt van diverse provinciale wegen, waaronder de N277. Reparatie aan de N277 is noodzakelijk om de weg veilig en bereikbaar te houden. Diverse werkzaamheden vinden plaats in september 2019. Weggebruikers kunnen hiervan overlast ervaren.

Van vrijdagavond 13 september t/m maandagochtend 16 september vinden er werkzaamheden plaats aan de Rotonde N277/N264 in de gemeente Landerd. De rotonde is vanaf vrijdagavond 19:00 uur tot maandagochtend 06:00 afgesloten. Hiervoor wordt een omleidingsroute ingesteld.

Op onderstaande data vinden tussen 18:00 en 07:00 werkzaamheden plaats op alle rotondes van de N277: in Ravenstein, Schaijk-Reek-Zeeland, Odiliapeel, Landhorst, Venhorst en Elsendorp. De weg blijft voor verkeer toegankelijk d.m.v. verkeersmaatregelen (bebording en verkeersregelaars)

• van maandag 2 september t/m vrijdag 6 september
  • van maandag 9 september t/m vrijdag 13 september
  • van maandag 16 september t/m vrijdag 20 september

Let wel: de werkzaamheden kunnen enkel doorgaan mits de weersomstandigheden dit toe laten.