Onderzoek LHBT-ers, doe mee en vul de vragenlijst in!

Home > Inwoners > Nieuws > Onderzoek LHBT-ers, doe mee en vul de vragenlijst in!

Onderzoek LHBT-ers, doe mee en vul de vragenlijst in!

Dit item is verlopen op 30-06-2017.

Ben je lesbisch, homoseksueel, biseksueel of transgender? Vul dan onze vragenlijst in. Wij onderzoeken wat jouw ervaringen zijn in jouw woonplaats. Voel je je veilig en geaccepteerd? Ben je bekend met hulpinstanties? Is er voldoende (gemeentelijke) ondersteuning? Door mee te doen aan dit onderzoek  kan de gemeente jouw positie wellicht verbeteren.

De gemeenten ’s-Hertogenbosch en Oss zijn Regenboogstad. Zij zetten zich in om de acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders te verbeteren. De gemeente Sint Anthonis sluit daarbij aan en doet daarom mee aan dit onderzoek. Ga naar de vragenlijst