Openingstijden Milieustraten tijdens Paasweekend

Home > Inwoners > Nieuws > Openingstijden Milieustraten tijdens Paasweekend

Openingstijden Milieustraten tijdens Paasweekend

Op 19 april, Goede Vrijdag, zijn de milieustraat en de groenstraat in Haps geopend. Ook zaterdag 20 april zijn de milieustraat Haps, de groenstraat Haps én de minimilieustraten gewoon geopend. Voor de openingstijden en adressen kijkt u op www.afvalaanbieden.nl/milieustraten

Nog één zaterdag gratis compost
20 april 2019 is de laatste zaterdag in een reeks van 4 zaterdagen waarop u gratis compost kunt halen op de milieustraten.

Waar kan ik gratis compost afhalen?
Het adres van de minimilieustraat in de gemeente Sint Anthonis is Molenveld 7 te Wanroij (gemeentewerf). Deze is iedere zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur geopend.

Hoe werkt het verder?
De compost is alleen bestemd voor particuliere huishoudens. Neem een schop mee! De compost wordt namelijk los verstrekt. Per keer mag u maximaal 1 m3 (oftewel 1000 liter) meenemen.

Milieustraat en Groenstraat Haps gesloten op Tweede Paasdag
Op maandag 22 april, Tweede Paasdag, zijn de milieustraat en de groenstraat in Haps gesloten. De eerst volgende dag dat u hier terecht kunt, is woensdag 24 april tussen 13.00 uur en 17.00 uur.