Oproep aan alle veteranen uit onze gemeente

Home > Inwoners > Nieuws > Oproep aan alle veteranen uit onze gemeente

Oproep aan alle veteranen uit onze gemeente

Uitnodiging Dodenherdenking

Als gemeente nodigen we ieder jaar met trots ‘onze’ veteranen persoonlijk uit voor de gemeentelijke Dodenherdenking op 4 mei.

Wij sturen de uitnodigingen aan de hand van de gegevens die wij van het Veteranen Instituut ontvangen. Helaas zijn sommige van deze gegevens niet correct of zijn er veteranen in onze gemeente komen wonen die niet geregistreerd staan bij het Veteranen Instituut. Dit komt onder andere doordat het Veteranen Instituut geen veteranen volgt, maar dat veteranen zichzelf actief moeten aanmelden en adreswijzigingen moeten doorgeven.

Wij willen natuurlijk graag alle veteranen uit onze gemeente uit kunnen nodigen!

Dus bent u veteraan en heeft u vorig jaar geen uitnodiging ontvangen voor Dodenherdenking of Herdenking 75 jaar vrijheid op 25 september 2019, maar wilt u voortaan wel graag uitgenodigd worden? Stuur dan een mail aan Anton Schueler (gemeente Sint Anthonis) via antonschueler@sintanthonis.nl. U kunt tevens aangeven of wij uw gegevens aan de veteranenvereniging Sint Anthonis mogen doorgeven. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anton Schueler via (0485) 38 88 88.