Oudste inwoner blaast 106 kaarsjes uit

Home > Inwoners > Nieuws > Oudste inwoner blaast 106 kaarsjes uit

Oudste inwoner blaast 106 kaarsjes uit

05-08-2019 WANROIJ – Riek Hendriks-Uijen, de oudste inwoner van de gemeente Sint Anthonis, is op 4 augustus 106 jaar geworden. Riek vierde twee keer feest en mocht gisteren én vandaag 106 kaarsjes uitblazen.

Zondag 4 augustus vierde Riek haar verjaardag met familie. Vandaag vierde Riek haar 106e verjaardag samen met burgemeester Sijbers. “Ik ben heel content”, vertelt Riek aan burgemeester Sijbers onder het genot van een slagroomtaart met het opschrift: Hoera! Riek 106 jaar!  De taart was heerlijk, liet Riek weten. Riek is niet alleen de oudste inwoner van de gemeente Sint Anthonis, maar ook één van de oudste inwoners van Brabant.

Burgemeester Sijbers: “We hebben het erg gezellig gehad op de 106e verjaardag van mevrouw Hendriks-Uijen. Het is natuurlijk altijd een plezier om onze inwoners persoonlijk te mogen feliciteren met hun verjaardag. Mevrouw Hendriks-Uijen is met 106 levensjaren onze oudste inwoner. “Terugkijkend op die 106 jaar spreekt mevrouw Hendriks-Uijen over een mooi leven.”