Prijswinnaars Enquête nieuwe gemeente Land van Cuijk

Home > Inwoners > Nieuws > Prijswinnaars Enquête nieuwe gemeente Land van Cuijk

Prijswinnaars Enquête nieuwe gemeente Land van Cuijk

Een aantal weken geleden hebben wij u gevraagd de enquête in te vullen om mee te praten over de toekomstige gemeente Land van Cuijk. Ruim 2000 personen hebben hieraan meegedaan. Hiermee maakten zij kans op een verrassingspakket met streekproducten. Voor twee van de deelnemende jongeren was een tegoedbon beschikbaar ter waarde van €100,-. Deze kon naar eigen inzicht worden besteed. Op woensdag 23 en donderdag 24 december zijn de prijswinnaars in het zonnetje gezet. Uit handen van wethouder Bouke de Bruin en burgemeester Antoine Walraven ontvingen zij het pakket. Een van de prijswinnaars heeft haar pakket gedoneerd aan de Voedselbank.

In de loop van januari worden de resultaten van de enquête gepresenteerd. Ook vertellen wij dan hoe wij u als inwoner gedurende heel 2021 blijven betrekken bij de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Wim Schmitz

Theo Thoonen