Prijswinnaars ideeënwedstrijd toegankelijkheid in de gemeente

Home > Inwoners > Nieuws > Prijswinnaars ideeënwedstrijd toegankelijkheid in de gemeente

Prijswinnaars ideeënwedstrijd toegankelijkheid in de gemeente

De gemeente Sint Anthonis wil graag een toegankelijke gemeente zijn, waar inwoners met en zonder een beperking mee kunnen doen, zover zij dat kunnen en willen. We werken hierin nauw samen met het PGSA, onze inwoners en samenwerkingspartners.

In de Week van de Toegankelijkheid (5 t/m 9 oktober 2020) organiseerde het Platform Gehandicapten Sint Anthonis (PGSA) onder andere een ideeënwedstrijd voor inwoners om met ideeën te komen om de toegankelijkheid in onze gemeente te verbeteren. Er kwamen ontzettend veel goede ideeën binnen. In deze video overhandigen voorzitter van het PGSA Herman Peters en wethouder Rob Poel de prijzen.

De verbeterpunten die zijn opgehaald via de ideeënwedstrijd worden onderzocht op haalbaarheid en enkele verbeterpunten zijn inmiddels al opgepakt.

Heeft u zelf nog verbeterideeën voor de toegankelijkheid? Dan kunt u die doorlopend aanleveren via www.verbeterdebuurt.nl en de website van de PGSA www.pgsa.nl