Ruimere openingstijden, sneller een vergunning

Home > Inwoners > Nieuws > Ruimere openingstijden, sneller een vergunning

Ruimere openingstijden, sneller een vergunning

Dit item is verlopen op 17-10-2017.

De gemeente Sint Anthonis verbetert zijn dienstverlening verder. Zo zijn we vanaf  25 september voortaan ’s maandags tot 20.00 uur open. Bovendien komen er vóór de voorjaars-, mei-, zomer-, herfst- en kerstvakantie extra avondopenstellingen.

Wie niet van wachten houdt, kan een afspraak maken, dan is de wachttijd minimaal. Gewoon vrij binnen lopen kan echter vanaf 25 september ook, tot14.00 uur. Zonder afspraak dus, behalve op vrijdag.
Met deze veranderingen willen burgemeester en wethouders de gemeentelijke dienstverlening verder verbeteren.

Daartoe behoort ook de flitsvergunning. Bij een flitsvergunning hebt u binnen enkele dagen  een omgevingsvergunning en kunt u snel aan de slag met de bouw of verbouw van uw nieuwe woning. Ook dat is het resultaat van de inzet van de gemeente om de inwoners en ondernemers nog beter van dienst te zijn.

Uiteraard horen we graag van u hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Hebt u daarover ideeën: mail ons dan: postbus@sintanthonis.nl Of whatsapp ons: 06 303 53 100.  Uw tips stellen we zeer op prijs!