Samen pompoensoep eten

Home > Inwoners > Nieuws > Samen pompoensoep eten

Samen pompoensoep eten

In de “Week tegen Eenzaamheid” (van 30 september tot en met 8 oktober jl.) organiseerden Sociom en Mooiland, samen met de gemeente Sint Anthonis, “Samen Soepen”. Samen Soepen is een landelijk concept waarbij deelnemers alleen een soepkom en een lepel mee hoeven te nemen en zo aan kunnen schuiven. In de zeven kerkdorpen van de gemeente Sint Anthonis konden mensen op diverse plekken, samen pompoensoep eten.
Wethouder Poel schoof niet alleen aan om een praatje te maken, maar droeg ook een ‘lepeltje’ bij door mee te helpen met de soep opscheppen in de Huuskamer in Sint Anthonis. “Dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet.” Caroline Hoogeveen van Sociom: “Wij kijken terug op een gezellige middag en een zeer geslaagde activiteit!”