Scoor hier een sporthal!

Home > Inwoners > Nieuws > Scoor hier een sporthal!

Scoor hier een sporthal!

Vanaf vandaag kan iedereen online een sportaccommodatie huren in de gemeente Sint Anthonis. Wethouder Huub Bellemakers en Marjo Jansen lanceerden de webpagina maandag met een druk op de knop. Voortaan kunt u dus eenvoudig een sporthal huren via www.sintanthonis.nl/sporthal.

Famas FM Solutions is de ontwikkelaar van deze reserveringsapplicatie. Daarmee is de gemeente Sint Anthonis de eerste gemeente in Nederland die met deze applicatie werkt. Samen met de heer Voogd van FAMAS is deze pagina geheel aangepast naar de wensen van onze gemeente.

Er zijn zes sportaccommodaties in onze gemeente: 2 sporthallen en 4 sport-/gymzalen. U kunt zelf kiezen welke zaal u gebruikt. Daarbij is het zelfs mogelijk om te kiezen voor één of meerdere zaaldelen. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle aanwezige materialen.

Wie op de dag zelf een zaal wil reserveren dient dit nog telefonisch of per mail te doen. Zo staat u nooit voor een gesloten deur.

Meer informatie vindt u op www.sintanthonis.nl/sporthal. Bij vragen kunt u contact opnemen met Marjo Jansen via 06-82596546.

Een sportieve activiteit organiseren kostte nog nooit zo weinig moeite!