Sporten mag weer! Maatregelen sport vanaf 29 april en Q&A

Home > Inwoners > Nieuws > Sporten mag weer! Maatregelen sport vanaf 29 april en Q&A

Sporten mag weer! Maatregelen sport vanaf 29 april en Q&A

De persconferentie van minister president Rutte op dinsdag 21 april geeft de kinderen en jongeren weer de ruimte om vanaf 29 april te gaan sporten. Het betreft het sporten onder begeleiding. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen rekening te houden met de afstand maatregelen. Voor jongeren van 13-18 jaar geldt wel dat ze 1,5 meter afstand moeten blijven houden. Het is niet toegestaan om wedstrijdjes of toernooien te organiseren.

In de gemeente Sint Anthonis zien we dat veel verenigingen al voortvarend met ideeën aan de slag zijn. Zij maken de plannen om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten sporten. De gemeente ondersteunt daarbij waar mogelijk.

Zie ook de veel gestelde vragen over sporten vanaf 29 april