Start asfaltonderhoud wegen en fietspaden in de gemeente Sint Anthonis

Home > Inwoners > Nieuws > Start asfaltonderhoud wegen en fietspaden in de gemeente Sint Anthonis

Start asfaltonderhoud wegen en fietspaden in de gemeente Sint Anthonis

De gemeente Sint Anthonis gaat weer aan de slag met het asfaltonderhoud. Op diverse plekken in de gemeente worden vanaf week 24 tot week 30 asfaltwegen en fietspaden opgeknapt.

In de meeste gevallen hoeven de wegen niet langer dan een dag afgesloten te worden. Wij doen ons uiterste best om de overlast te beperken. De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden door aannemer Mourik Waardenburg BV. Mourik Waardenburg BV zorgt voor de veilige wegafzettingen, omleidingsroutes en zal de aanwonenden tijdig informeren over het moment van de werkzaamheden.

Wat wordt er precies gedaan?

Het asfaltonderhoud wordt onderverdeeld in twee categorieën:

• Kleine asfaltwerkzaamheden die bestaan uit reparatiewerkzaamheden;
  • Grote asfaltwerkzaamheden die bestaan uit het wegfrezen van oneffenheden en of bestaande slechte asfaltverharding en het aanbrengen van nieuwe asfaltverharding. Vervolgens wordt het gehele wegvak voorzien van een nieuwe asfalt laag en of slijtlaag (fijn gebroken steenslag).

Hieronder vindt u een overzichtskaart en straatnamenlijst van de wegen en fietspaden waarop u kunt terugvinden welke werkzaamheden worden uitgevoerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Inwoners en Omgeving. Dat kan via (0485) 38 88 88.