Start Facebookgroepen voor ondernemers en verenigingen

Home > Inwoners > Nieuws > Start Facebookgroepen voor ondernemers en verenigingen

Start Facebookgroepen voor ondernemers en verenigingen

De gemeente Sint Anthonis zoekt naar mogelijkheden om makkelijker en vaker in contact te zijn met ondernemers. Daarom is er sinds kort een Facebookgroep voor ondernemers & de gemeente Sint Anthonis. De gemeente faciliteert vooral en hoopt ook op deze manier onderlinge contacten én contacten met de gemeente laagdrempeliger en frequenter te maken. Zoekt u als ondernemer een leverancier of onderaannemer? Gooi het in de groep! Wilt u weten welke (gemeentelijke)  regelgeving actueel is? Gooi het in de groep! Hebt u een briljant idee en zoekt u collega’s om dat samen tot uitvoering te brengen? Of zoekt u financieringsmogelijkheden? Gooi het in de groep! Vragen, klachten, tips, complimenten, netwerken? Het is allemaal goed. Zoek op Facebook de groep “Ondernemers en gemeente Sint Anthonis” op en word lid. Wanneer u eenmaal lid bent, dan kunt u ook weer collega-ondernemers uitnodigen.

Verenigingen
Een aparte groep is aangemaakt voor verenigingen in de gemeente. Ook daar zijn volop mogelijkheden om samen op te trekken en van alles uit te wisselen. Samenwerking, privatisering, subsidie, evenementen, uitwisselingen, er zijn allerlei onderwerpen om met en van elkaar te leren en elkaar te stimuleren. Ook voor deze groep geldt: “Gooi het in de groep!”.
Waarom het wiel opnieuw uitvinden wanneer een andere vereniging in de gemeente dat al gedaan heeft? Ook de gemeente wil middels deze Facebookgroep een ondersteunende rol spelen. Zit u in het bestuur of in een commissie van een vereniging? Meld u dan aan; zoek op Facebook naar “Verenigingen en Gemeente” en word lid. Nodig daarna andere verenigingen ook uit om lid te worden. Hoe meer en diverser de deelnemers hoe beter!