Startbijeenkomst "Bij ons doet iedereen mee"

Home > Inwoners > Nieuws > Startbijeenkomst "Bij ons doet iedereen mee"

Startbijeenkomst "Bij ons doet iedereen mee"

Afgelopen vrijdag 11 oktober jl. is de interactieve startbijeenkomst ‘Bij ons doet iedereen mee goed bezocht en enthousiast ontvangen’.

We hebben circa 75 bezoekers mogen ontvangen, zowel mensen met en zonder een beperking. We hebben kunnen leren van de belevingsverhalen van de ervaringsdeskundigen en de forumleden. Daarin was er ook aandacht voor verbeterpunten en goede tips zoals: begin iedere dag met een lach, de hulpverlening is een oerwoud van regels, onderwijs voor iedereen in de regio, verplaats je meer in de persoon met een beperking etc.

Tevens is het manifest ‘Iedereen doet mee’ getekend door de gemeente, wethouder Rob Poel en de voorzitter van het PGSA, Herman Peters. Met het tekenen van dit manifest laten we zien dat we samen met de ervaringsdeskundigen onder het motto ‘Niets over ons, zonder ons’ werk willen maken van een inclusieve samenleving in onze gemeente.

Wordt lid van onze facebookgroep ‘Bij ons doet iedereen mee’ en praat mee!