Tijdelijke sluiting van de gemeentelijke begraafplaatsen vanaf 26 juli

Home > Inwoners > Nieuws > Tijdelijke sluiting van de gemeentelijke begraafplaatsen vanaf 26 juli

Tijdelijke sluiting van de gemeentelijke begraafplaatsen vanaf 26 juli

• Tijdelijke sluiting begraafplaatsen Zichtstraat in Wanroij en de kleine Dijk in Sint Anthonis,

Een aantal rechthebbenden van graven op de 2 gemeentelijke begraafplaatsen, heeft aangegeven dat de gebruiksrechten niet meer verlengd hoeven te worden. Graven waarvan de gebruiksrechten zijn vervallen worden daarom nu geruimd.

In verband met deze grafruimingen zullen bovengenoemde begraafplaatsen met ingang van 26 juli gedurende een aantal dagen, of zolang het ruimen door de aannemer duurt, tijdelijk voor publiek worden gesloten.

Na het einde van de werkdag tot zonsondergang zijn de begraafplaatsen wel toegankelijk.

Voor vragen omtrent de ruimingen kunt u contact opnemen met de Afdeling Inwoners en Omgeving. (tel. 0485-388 888).