Tijdelijke verkeersmaatregelen vanwege de carnaval

Home > Inwoners > Nieuws > Tijdelijke verkeersmaatregelen vanwege de carnaval

Tijdelijke verkeersmaatregelen vanwege de carnaval

RSS
 • Landhorst
  In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de zeepkistenrace op 10 februari 2018 van 13:00 uur tot 17:30 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: Kerkstraat en Pioniersstraat.
 • Oploo
  In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de carnavalsoptocht op maandag 12 februari 2018 van 13:00 uur tot 16:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: de Grotestraat, de Gildestraat, de Boortorenstraat, de Deken Schmerlingstraat, de Blauwstraat, de Vloetweg en de Van Steenhuijsstraat in Oploo. De omleiding vindt plaats via de Watermolenstraat, de Striep en dan richting Sint Anthonis.
   
 • Sint Anthonis
  In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de carnavalsoptocht op zondag 11 februari 2018 van 13:00 uur tot 1700 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: De Staat, Bosweg, Molenstraat, Lepelstraat, Visioenenstraat, Athanasiusstraat, Alexandriëstraat, Dr. Verbeecklaan, Breestraat en eindigend bij het MFA Oelbroeck.
  Tijdens de optocht kan de streekbus en de regiobus de kom van Sint Anthonis niet bereiken.
   
 • Wanroij
  In verband met de verkeersveiligheid worden de volgende straten tijdens de carnavalsoptocht op zondag 11 februari 2018 van 13:30 uur tot 17:00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers: Hoevensestraat, Dorpsstraat, Lindenlaan, Hapseweg, Dorpsstraat oversteken, Schoolstraat, Lepelstraat, Herselstraat, Risterstraat, Egstraat, Groenhoeven, Ploegweg, Zichtstraat (langs de Lookant), Lepelstraat en eindigend op het Dorpsplein.
   
 • Westerbeek
  In verband met de verkeersveiligheid wordt de Stevensstraat tijdens de carnavalsoptocht op zondag 11 februari 2018 van 09:30 uur tot 11:30 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.