TONK-regeling verlengd tot 1 oktober

Home > Inwoners > Nieuws > TONK-regeling verlengd tot 1 oktober

TONK-regeling verlengd tot 1 oktober

Inwoners die het door de coronacrisis financieel lastig hebben, kunnen via de TONK-regeling hulp krijgen. De regeling is verlengd van 1 juli tot 1 oktober.

Voor wie is de TONK?

De TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten) is er voor iedereen die door corona minder inkomen heeft en daardoor niet alle privé lasten kunnen betalen. Denk hierbij aan huur of hypotheek, maar ook andere vaste lasten zoals gas, water en licht of verzekeringen. De hoogte van de tegemoetkoming is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Kijk voor meer informatie op Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK) - Gemeente Sint Anthonis

TONK aanvragen

U kunt de TONK aanvragen via de website van de gemeente Boxmeer, www.boxmeer.nl/tonk. Hier vindt u ook alle voorwaarden van deze regeling.