Trouwen voor één dag of informatie over de N602?

Home > Inwoners > Nieuws > Trouwen voor één dag of informatie over de N602?

Trouwen voor één dag of informatie over de N602?

RSS

Kom naar de open dag op 22 september!
De open dag van de gemeente Sint Anthonis gaat een echt gezellig spektakel worden. Ook is er veel informatie over onderwerpen die nu in de gemeente spelen.

N602
Ben je geïnteresseerd in de werkzaamheden rondom de N602? Tijdens de open dag is er volop beeldmateriaal en uitleg over het straatwerk, de aanleg van het riool, de asfaltering, de aanleg van het glasvezel en de aanleg van hemelwaterriool. Op een kaart tonen we een stroomschema met de vorderingen werkzaamheden N602.

Klimaatveranderingen
Wil je een beter idee krijgen wat de gevolgen zijn van teveel of te weinig regenwater? Speel dan het klimaatspel of creëer zelf wateroverlast aan de watertafel en probeer er vervolgens voor te zorgen dat ze in het dorp droge voeten krijgen. Ook leuk om te spelen samen met de kinderen.

Vitale Kernen en ander goede ideeën
Tijdens de open dag laten we niet alleen dingen zien en ervaren, maar zijn we ook op zoek naar goede ideeën van inwoners. Initiatieven die goed passen binnen het project Vitale Kernen bijvoorbeeld. Hang jouw beste wens voor Sint Anthonis in de ideeënboom. Of ga in gesprek met medewerkers, wethouders, raadsleden of de burgemeester.

Burgemeestersketting, keukenbazen en meer
Knutsel je liever je eigen burgemeesters ketting (ambtsketen), wil je persoonlijke tips van de Keukenbazen kampioenen van vorig jaar, of trouwen voor één dag? Het kan allemaal op 22 september. Ook komt de brandweer en de buitendienst met interessante voertuigen.

Dit en meer is allemaal te beleven tijdens de open dag op 22 september van 10.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis en op de Brink. U bent toch ook in de buurt? Buren van elkaar, voor elkaar!