Twee brandweerlieden Koninklijk Onderscheiden

Twee brandweerlieden Koninklijk Onderscheiden

burgemeester spreekt brandweerlieden toe

Marinus Schuurmans, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

De gemeente Sint Anthonis feliciteert Marinus Schuurmans die bij Koninklijk Besluit benoemd is tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Op maandag 14 december, tijdens de oefenavond, werd hij verrast door burgemeester Fränzel die hem feliciteerde met deze prachtige en welverdiende onderscheiding.

De heer Schuurmans, woonachtig in Sint Anthonis, is al 35 jaren actief bij de vrijwillige brandweer in Sint Anthonis. Hij is de meest ervaren chauffeur en verzorgde jaren lang het onderhoud aan het materieel.
De heer Schuurmans heeft als vrijwilliger zich geruime tijd ten bate van de samenleving ingespannen. Met zijn 35-jarige inzet heeft de heer Schuurmans bijgedragen aan de openbare veiligheid in Sint Anthonis en in de regio

Marco Giesbers, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

De gemeente Sint Anthonis feliciteert Marco Giesbers die bij Koninklijk Besluit benoemd is tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Op maandag 14 december, tijdens de oefenavond, werd hij verrast door burgemeester Fränzel die hem feliciteerde met deze prachtige en welverdiende onderscheiding.

De heer Giesbers, woonachtig in Sint Anthonis, is al 22 jaren actief bij de vrijwillige brandweer in Sint Anthonis. Hij is een gedreven brandweerman, lid van de ABWC-wedstrijdploeg en oefenleider. Het ‘brandweer-gen’ heeft hij van zijn vader, die ook deel uitmaakte van de vrijwillige brandweer Sint Anthonis. Met zijn grote inzet draagt de heer Giesbers bij aan de verbondenheid met de medemensen en de dorpsgemeenschap van Sint Anthonis.

Marinus Schuurmans

Marco Giesbers