Uitbreidingsvoorstellen terrassen voldoen aan de eisen

Home > Inwoners > Nieuws > Uitbreidingsvoorstellen terrassen voldoen aan de eisen

Uitbreidingsvoorstellen terrassen voldoen aan de eisen

Bij de gemeente zijn in de afgelopen twee weken  een vijftal plannen voor uitbreiding van terrassen binnengekomen. De gemeente heeft deze gecontroleerd en getoetst aan de regels die de noodverordening stelt. Alle aanvragen konden in goed overleg gehonoreerd worden.

Uitbreiding van de terrassen is nodig om de 1,5m afstand te realiseren en toch ruimte te bieden aan ondernemers om voldoende gasten te kunnen bedienen. Het college is blij met het feit dat ondernemers in de gemeente zo voortvaren aan de slag zijn gegaan met de geboden ruimte.

Tweede Pinksterdag waren de terrassen vanaf 12.00 uur open. Het publiek was nog wat afwachtend,  maar er is weer een begin gemaakt!

Burgemeester en wethouders wensen alle horeca-ondernemers een succesvol terrasseizoen en alle  bezoekers van onze mooie horecagelegenheden heel veel terrasplezier!

Bekijk vooraf onderstaande regels zodat u niet voor verrassingen komt te staan!