Update vanwege weersomstandigheden: Onderhoud N602 Sint Hubert - Wanroij

Home > Inwoners > Nieuws > Update vanwege weersomstandigheden: Onderhoud N602 Sint Hubert - Wanroij

Update vanwege weersomstandigheden: Onderhoud N602 Sint Hubert - Wanroij

In opdracht van Provincie Noord-Brabant voert Vermeulen Groep onderhoud uit aan het asfalt van diverse provinciale wegen. Een van deze wegen is de N602 Sint Hubert-Wanroij. Reparatie is noodzakelijk zodat de weg veilig en bereikbaar blijft.

Op het stuk tussen rotonde Bosweg en Klompenmakersstraat te Sint Hubert moeten stukken asfalt gerepareerd worden. Deze werkzaamheden vinden, mits de weersomstandigheden dit toelaten, plaats in week 35, van dinsdagavond 31 augustus 19.00 uur tot woensdagochtend 1 september 6.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden is de weg voor verkeer afgesloten, hiervoor is een omleidingsroute ingesteld. Volg hiervoor de gele borden. De tussenliggende kruispunten blijven toegankelijk voor plaatselijk verkeer.