Vragen over uw aanslag gemeentelijke belastingen?

Home > Inwoners > Nieuws > Vragen over uw aanslag gemeentelijke belastingen?

Vragen over uw aanslag gemeentelijke belastingen?

RSS

Bel Belasting Samenwerking Oost Brabant (BSOB) of kom naar de inloopavond in het gemeentehuis!
Volgende week ontvangt u van Belastingsamenwerking Oost- Brabant (BSOB) uw aanslagbiljet voor gemeentelijke- en waterschapsbelasting. Het aanslagbiljet ziet er anders uit dan voorgaande jaren. Heeft u een vraag over uw aanslagbiljet, WOZ-waarde of iets anders waar BSOB u mee kan helpen? Bel dan tijdens de verruimde openingstijden of kom langs bij de inloopspreekuren.

Veranderingen aanslagbiljet
Het uiterlijk van het aanslagbiljet is veranderd. De grootste verandering is het verdwijnen van de accept giro. We merkten dat hier steeds minder behoefte aan is. Wilt u het bedrag van het aanslagbiljet zelf overmaken? Dan kunt u dat doen via onlinebankieren of met een overschrijvingsformulier van uw bank. U kunt ook kiezen voor automatische incasso. Een machtigingsformulier voor automatische incasso zit bij het aanslagbiljet.

Bellen of binnenlopen
Als u vragen heeft over uw aanslagbiljet of WOZ-waarde, dan kunt u bellen met BSOB via 088 551 00 00. BSOB is extra bereikbaar op maandag 25 februari t/m donderdag 28 februari, van 9.00 tot 18.00 uur. Daarna is BSOB weer bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur.

U kunt ook binnenlopen met uw vraag. BSOB organiseert een inloopspreekuur op maandag 18 maart van16:00 tot 20.00 uur in het gemeentehuis. Tijdens dit spreekuur zijn deskundigen van BSOB aanwezig om vragen te beantwoorden. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Wilt u meer informatie?
Kijk voor meer informatie op de website www.bs-ob.nl. Hier kunt u ook zelf snel en eenvoudig uw belastingzaken regelen via het digitaal loket.

Over BSOB
Belastingsamenwerking Oost-Brabant is een samenwerkingsverband tussen waterschap Aa en Maas en elf Brabantse gemeenten (Asten, Bernheze, Boekel, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Landerd, Oss, Sint Anthonis, Someren en Uden) op het gebied van gemeentelijke en waterschapsbelastingen.