Vragen over welzijn en zorg? Dorpsteam gemeente Sint Anthonis!

Home > Inwoners > Nieuws > Vragen over welzijn en zorg? Dorpsteam gemeente Sint Anthonis!

Vragen over welzijn en zorg? Dorpsteam gemeente Sint Anthonis!

In het Dorpsteam van de gemeente Sint Anthonis werken diverse dienstverleners met elkaar samen (zoals de wijkverpleegkundige, cliëntondersteuning, maatschappelijk werk, Wmo-consulent, jongerenwerk en de WWZ-coördinator).

Voor vragen of problemen op het gebied van ondersteuning en zorg kunt u terecht bij het Dorpsteam. Denk hierbij aan mobiliteitsproblemen, mantelzorgondersteuning, eenzaamheid, bezorgdheid over buren, familie of bekenden, ondersteunende begeleiding en dagbesteding, etc..

Het Dorpsteam van de gemeente Sint Anthonis is bereikbaar op werkdagen via 0485 – 700 521 of via de mail: dorpsteam@sintanthonis.nl

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een gezond 2020!