Werkzaamheden N602 gaan weer van start

Home > Inwoners > Nieuws > Werkzaamheden N602 gaan weer van start

Werkzaamheden N602 gaan weer van start

De bouwvak voor de regio Zuid-Nederland bevindt zich in de laatste week en dit betekent dat aannemer Infrascoop vanaf maandag 13 augustus de werkzaamheden aan de N602 (verbinding Sint Anthonis-Mill) hervat. Ten noorden van Wanroij wordt de weg weer afgesloten. Doorgaand verkeer wordt net als voor de bouwvak omgeleid via de Middenpeelweg (N277).

Bereikbaarheid heeft alle aandacht
Na de bouwvak wordt in Wanroij, Ledeacker en later in Sint Anthonis verder gewerkt aan de nieuwe bestrating en riolering van de N602. Tijdens de werkzaamheden bekijkt de aannemer wekelijks hoe aanwonenden en bezoekers het beste bij de woningen en winkels kunnen komen.
Na eerdere informatieavonden in Wanroij en Ledeacker, waar de werkzaamheden in maart van dit jaar begonnen, geven de aannemers en leden van de projectgroep N602 op maandag 27 augustus tekst en uitleg over de wegreconstructie in Sint Anthonis.Tijdens deze avond, die van 19.00 tot 22.00 uur wordt gehouden in MFA Oelbroeck, wordt uitleg gegeven over de werkzaamheden aan de N602 die zich dit najaar verplaatsen naar de kern Sint Anthonis. Er worden werktekeningen getoond van de weg en het groenplan. Tijdens deze avond wordt ook de voortgang van de aanleg van glasvezel toegelicht.
De meest actuele informatie over de omleidingen en bereikbaarheid vindt u onder de speciale link op de website van de gemeente (www.sintanthonis.nl/n602). Onder deze link kunt u ook veel achtergrondinformatie vinden over het grootschalige project.

Altijd op de hoogte met nieuwsbrief
Om inwoners, bezoekers en andere belangstellenden over de laatste stand van zaken te informeren, brengt de gemeente sinds juli wekelijks de digitale ‘Nieuwsbrief N602’ uit. Na een korte zomerstop wordt de volgende editie op vrijdag 10 augustus gepubliceerd. Het gratis ontvangen van de digitale nieuwsbrief is heel eenvoudig. Stuur daarvoor een e-mail naar het mailadres: nieuwsbrief@n602.nl Ter bevestiging verzoeken wij u aan te geven ‘Aanmelding nieuwsbrief N602’.