Wie verdient volgens u de Sport- en Cultuurprijs 2017?

Home > Inwoners > Nieuws > Wie verdient volgens u de Sport- en Cultuurprijs 2017?

Wie verdient volgens u de Sport- en Cultuurprijs 2017?

De gemeentelijke Sport- en Cultuurprijs ‘Ut Pèèrd’ is een initiatief van de Samenwerkende Ondernemers gemeente Sint Anthonis (SWO) en de gemeente Sint Anthonis. De prijs is een blijk van waardering voor een persoon, vereniging, stichting of comité die een bijzondere prestatie op gebied van sport of cultuur heeft neergezet. Het gaat hierbij overigens niet om bestuurlijke/organisatorische kwaliteiten of een jubileum van een persoon.

De prijs bestaat uit een wisseltrofee en cadeaubonnen ter waarde van € 500. Deze bonnen zijn te besteden bij de aangesloten leden van SWO in de gemeente Sint Anthonis.

De wisseltrofee “Ut Pèèrd” is een bronzen afgietsel van het originele beeld van twee Belgische paarden van Gerard Engels dat voor het gemeentehuis staat. Deze paarden zijn het symbool van kunst- en cultuuruitingen en stralen kracht, sportiviteit en teamgeest uit. De wisseltrofee blijft een jaar lang in het bezit van de winnaar van de sport- en cultuurprijs.

Wie wordt de winnaar van Ut Pèèrd 2017?
Kent u personen of organisaties uit de gemeente Sint Anthonis die in het seizoen juli 2016 - juli 2017 een bijzondere prestatie op gebied van sport of cultuur hebben geleverd? Wilt u een persoon of organisatie het zonnetje zetten? Meld dan uw kandidaat aan!

Gebruik het aanmeldformulier (PDF). Of vraag het formulier aan via utpeerd@sintanthonis.nl. Liever een papieren formulier? In dat geval is het ook te verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis. Het invullen van het formulier neemt slechts enkele minuten in beslag.  Voor telefonische inlichtingen kunt u contact opnemen met de secretaris van Ut Pèèrd via 0485-382830.

U kunt kandidaten voor de sport- en cultuurprijs tot uiterlijk 1 juli 2017 aanmelden.