Wie verdient volgens u een Koninklijke onderscheiding?

Home > Inwoners > Nieuws > Wie verdient volgens u een Koninklijke onderscheiding?

Wie verdient volgens u een Koninklijke onderscheiding?

In de gemeente Sint Anthonis zetten zich dagelijks mensen in voor onze gemeenschap. Het zijn mensen op wie je altijd een beroep kunt doen zonder dat zij een tegenprestatie verwachten. Vaak zijn ze bescheiden en zijn het juist de mensen in hun omgeving die vinden dat ze waardering verdienen. Kent u zo iemand? Dan kunnen we als gemeente misschien helpen om die persoon in aanmerking te laten komen voor een Koninklijke onderscheiding.

Komt mijn uitblinker in aanmerking?
Of iemand voor een Koninklijke onderscheiding in aanmerking komt, is afhankelijk van een aantal voorwaarden. Iemand moet een verdienste voor de samenleving leveren die uitstijgt boven dat wat van hem of haar verwacht mag worden. Heeft u iemand op het oog? Neem dan gerust contact op met Felix van Ballegooij, kabinetschef van de burgemeester, telefoon (0485) 388880. Hij kan in grote lijnen al aangeven of de verdiensten bijzonder genoeg zijn voor het aanvragen van een Koninklijke onderscheiding. Let op: Nieuwe aanvragen voor een uitreiking van een 'lintje' tijdens de 'lintjesregen' in 2019 moeten uiterlijk 15 juli 2018 ingediend zijn.