Winnaars ideeënwedstrijd Open Dag gem Sint Anthonis

Home > Inwoners > Nieuws > Winnaars ideeënwedstrijd Open Dag gem Sint Anthonis

Winnaars ideeënwedstrijd Open Dag gem Sint Anthonis

RSS

De Open Dag van de gemeente Sint Anthonis op 22 september jl. was een groot succes. Veel enthousiaste bezoekers en ook veel bezoekers die een idee in de speciaal daarvoor geplaatste boom hingen. De twee beste ideeën zouden beloond worden met een tocht in de Land van Cuijk luchtballon, zo was in de aanloop naar de Open Dag gemeld.

De eerste winnaar diende het idee in voor een ontmoetingsplek op de Brink in Sint Anthonis. De indieners schetsten een mooi beeld van hoe het zou kunnen zijn, met een sociale insteek en noemden nadrukkelijk ook de verbinding met de Parel en Markant. Eventueel met een kiosk en jeu de boulesbaantje. De tweede winnaar van een ballonvaart hing het idee voor een grote speeltuin in de gemeente Sint Anthonis in de ideeënboom. De ballonvaart zal plaatsvinden in het voorjaar van 2019.

De gemeente Sint Anthonis gaat bovenstaande ideeën overigens niet zonder meer  uitvoeren; daarvoor is meer nodig. De bedenkers van alle ideeën worden doorverwezen naar het project Vital Kernen. Daar kunnen zij hun plannen indienen en worden deze beoordeeld. Voor meer informatie en subsidiemogelijkheden kijkt u op www.vitalekernen.nl