Witte anjer –perkje voor de veteranen

Home > Inwoners > Nieuws > Witte anjer –perkje voor de veteranen

Witte anjer –perkje voor de veteranen

Dit jaar was het voor de veteranen niet mogelijk om elkaar tijdens de Nederlandse Veteranendag op 27 juni te ontmoeten op het Malieveld in Den Haag. Als gemeente weten we hoe belangrijk deze bijeenkomst voor het gevoel van verbondenheid tussen veteranen kan zijn.

De Veteranenvereniging Sint Anthonis nodigt vanuit hun doelstelling: Herkennen en verbinden de veteranen uit om met hen in contact te komen via e-mailadres: sintanthonisveteranen@gmail.com.

Als gemeente zijn wij blij met dit initiatief van de Veteranenvereniging Sint Anthonis en zijn trots op ‘onze’ veteranen in de gemeente. Om hier uiting aan te geven heeft het gemeentebestuur in navolging van andere gemeenten aan de Stevensstraat te Westerbeek bij het Lancastermonument een witte anjer –perkje aangelegd. Deze locatie is een vast punt in meerdere wandel- en fietsroutes.