Zelfstandige ondernemers, digitaal bijstand aanvragen

Home > Inwoners > Nieuws > Zelfstandige ondernemers, digitaal bijstand aanvragen

Zelfstandige ondernemers, digitaal bijstand aanvragen

Het coronavirus heeft helaas ook grote gevolgen voor zelfstandig ondernemers. De regering werkt aan een tijdelijke regeling om zelfstandig ondernemers, zoals zzp’ers, te ondersteunen. Zo kunnen zij hun bedrijf voortzetten. Deze regeling heet Tozo (Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers).

Wethouders Bollen en Poel trekken samen op: ‘Vanaf nu kunnen ondernemers een digitale aanvraag indienen.  Wij hopen dat dit nieuws veel ondernemers bereikt en we met deze regeling hun financiële onrust kunnen verminderen. Samen komen we deze crisis door. We denken graag met de ondernemers mee en zijn er voor ze.’

De tijdelijke regeling is nog niet klaar. Hiervoor heeft het rijk ongeveer twee tot drie weken nodig. Als zelfstandig ondernemer kunt u wel vanaf nu een aanvraag voor Tozo indienen. U moet dan in de gemeente Sint Anthonis wonen en hier ingeschreven staan. Een aanvraag indienen kan via het aanvraagformulier Tozo. (via website gemeente Boxmeer)

NB: De aanvraag wordt verwerkt door de gemeente Boxmeer.

Uitgebreide informatie
(u wordt doorgelinkt naar de website van de gemeente Boxmeer!)