Zondag 15 en 22 april Open Atelier- en Galerieroute

Home > Inwoners > Nieuws > Zondag 15 en 22 april Open Atelier- en Galerieroute

Zondag 15 en 22 april Open Atelier- en Galerieroute

In de hal van het gemeentehuis in Sint Anthonis staat of hangt van alle deelnemers een kunstwerk. De Kunstkring raadt bezoekers aan om hier te starten en een route uit te stippelen aan de hand van een plattegrond (te koop voor 2,50 euro).
U kunt in het gemeentehuis ook loten kopen (1 euro per stuk) en mogelijk een origineel kunstwerk winnen. Koopt u 5 loten dan is de plattegrond gratis. De trekking van de loterij is op zondag 22 april om 17.00 uur. Kunt u niet aanwezig zijn dan krijgt u bericht.

De openingstijden van het gemeentehuis, de ateliers en de galeries zijn deze twee dagen van 11.00 uur tot
17.00 uur. Meer informatie over deze Open Atelier- en Galerieroute kunt u vinden op www.kunstkring.com

Graag tot ziens!
Stichting Kunstkring gemeente Sint Anthonis.