Alle vormen van afval gescheiden inzamelen

Home > Inwoners > Producten en Diensten Overzicht

Alle vormen van afval gescheiden inzamelen

Kies een beginletter voor een overzicht van producten die beginnen met de letter:

Producten waar de gemeente u mee kan helpen

• Afval, oud papier

• U kunt uw oud papier op de volgende plaatsen/tijden inleveren:

Sint Anthonis Iedere zaterdag van 8.45 tot 12.00 uur.
      -Bedrijfsterrein Stevensbeekseweg 3a, Sint Anthonis
      -Terrein tussen de panden Breestraat 6a en 7 te Sint Anthonis.

Ledeacker Iedere laatste zaterdag vd maand  van 10.00 tot 12.00 uur
      -Grasveld nabij Stippentse Hoeve (kermisterrein-Kegelbaan).

Wanroij Iedere zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur
      -Parkeerplaats Boerenbond Wanroij

Westerbeek Iedere derde zaterdag van de maand van 09.00 tot 12.00 uur
      -Peelplein Stevensstraat

Stevensbeek Iedere laatste zaterdag van de maand
      -Parkeerplaats gemeenschapshuis ’t Stekske Pater Eijmardstraat

Landhorst Een zaterdag in de maand.
      -Parkeerplaats Peelplein aan de Kerrkstraat

Oploo Een zaterdag in de maand van 09.00 tot 12.00 uur.
      Van Steenhuijsstraat (tegenover sportterrein)

• Afval, klein chemisch afval
    • Klein chemisch afval (KCA) gooit u niet in de vuilnisbak, maar levert u in bij het inzamelpunt van de gemeente.

Op de afvalwijzer staat vermeld waar u, als burger zijnde, terecht kunt met het klein chemisch afval. Gedurende openingstijden kan het klein chemisch afval op vrijdag en zaterdag naar de milieustraat in Haps gebracht worden. Op de mini-milieustraat kan slechts op enkele dagen per jaar het klein chemisch afval ingeleverd worden door burgers. Deze dagen staan in de afvalwijzer vermeld.

• Kledinginzameling, toestemming
    • De gemeente wijst personen of instanties aan die kleding mogen inzamelen. Wilt u huis-aan-huis kleding inzamelen voor een goed doel? Vraag de gemeente dan om toestemming hiervoor.

• Afval, glas
  • Afval, huishoudelijk afval
    • De inzameling van huishoudelijk afval wordt in uw gemeente en in de overige gemeenten in het Land van Cuijk en Boekel gezamenlijk georganiseerd. Voor alle informatie over afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel kijkt u op de website www.afvalaanbieden.nl. Heeft u daar niet de informatie kunnen vinden die u zoekt, belt u dan met de Afvalinfolijn – (0485) 338 352 – of stuur een e-mail naar info@afvalaanbieden.nl.

• Milieustraat
    • De gemeente heeft één mini-milieustraat. Bij dit afvalinzamelstation kunt u uw afval aanbieden. De milieustraat is vooral bedoeld voor afval dat u niet mee kunt geven met het huishoudelijk afval.

Openingstijden milieustraat Haps
      De milieustraat en Groenstraat in Haps zijn voortaan geopend op:

-Maandag van 13.00 tot 17.00 uur

-Woensdag van 13.00 tot 17.00 uur

-Vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur

-Zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur

Op feestdagen zijn de milieustraat en de Groenstraat gesloten.

Openingstijden minimilieustraat
      Natuurlijk kunt u voor het aanbieden van een aantal afvalsoorten ook nog steeds terecht bij de minimilieustraat op Molenveld 7 te Wanroij (gemeentewerf). Deze zijn op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur geopend. Ook deze zijn op feestdagen gesloten.
      Voor adressen kijkt u op uw Afvalwijzer of op de website www.afvalaanbieden.nl.
      Alle informatie over de afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel vindt u op de website van de Bestuurscommissie Afvalinzameling, www.afvalaanbieden.nl . Voor vragen kunt u ook bellen met de Afvalinfolijn van het RMB: 0485 – 338 352.

• Afval, grofvuil
    • Op de website www.afvalaanbieden.nl vindt u alle informatie over huis-aan-huis inzameling, afvalsoorten, inzameldagen, milieustraten en het aanvragen van een kliko/afvalcontainer. Ook vindt u op deze site de juiste contactgegevens voor uw vragen over de afvalinzameling. De uitvoering van de afvalinzameling en -verwerking in het Land van Cuijk ligt bij de Omgevingsdienst Brabant Noord.

Hier gaat u direct naar de informatie over de inzameling van grof huisafval en grof tuinafval.

• Afval, plastic, metaal (blik), drinkpakken
    • Op de website www.afvalaanbieden.nl vindt u alle informatie over huis-aan-huis inzameling, afvalsoorten, inzameldagen, milieustraten en het aanvragen van een kliko/afvalcontainer. Ook vindt u op deze site de juiste contactgegevens voor uw vragen over de afvalinzameling. De uitvoering van de afvalinzameling en -verwerking in het Land van Cuijk ligt bij de Omgevingsdienst Brabant-Noord.

Hier gaat u direct naar de informatie over de inzameling van plastic verpakkingsafval, blik en drankkartons afval.