Mededeling of klacht over de openbare ruimte

Home > Inwoners > Producten en Diensten Overzicht

Mededeling of klacht over de openbare ruimte

Kies een beginletter voor een overzicht van producten die beginnen met de letter:

Producten waar de gemeente u mee kan helpen

• Melding woon- en leefomgeving
    • Uw woon- en leefomgeving bestaan uit plekken waar iedereen toegang tot heeft. Denk aan pleinen, wegen, parken, speeltuinen of sportvelden. Het is belangrijk dat deze plekken veilig en netjes zijn.

Als u iets ziet dat stuk is of opgeruimd moet worden, doet u hiervan een melding bij de gemeente.

• Afval, huishoudelijk afval
    • De inzameling van huishoudelijk afval wordt in uw gemeente en in de overige gemeenten in het Land van Cuijk en Boekel gezamenlijk georganiseerd. Voor alle informatie over afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel kijkt u op de website www.afvalaanbieden.nl. Heeft u daar niet de informatie kunnen vinden die u zoekt, belt u dan met de Afvalinfolijn – (0485) 338 352 – of stuur een e-mail naar info@afvalaanbieden.nl.

• Afval, grofvuil
    • Op de website www.afvalaanbieden.nl vindt u alle informatie over huis-aan-huis inzameling, afvalsoorten, inzameldagen, milieustraten en het aanvragen van een kliko/afvalcontainer. Ook vindt u op deze site de juiste contactgegevens voor uw vragen over de afvalinzameling. De uitvoering van de afvalinzameling en -verwerking in het Land van Cuijk ligt bij de Omgevingsdienst Brabant Noord.

Hier gaat u direct naar de informatie over de inzameling van grof huisafval en grof tuinafval.