De gemeente verkoopt 5 landbouwpercelen

Home > Inwoners > Verkoop 5 landbouwpercelen > De gemeente verkoopt 5 landbouwpercelen

De gemeente verkoopt 5 landbouwpercelen

In de gemeente Sint Anthonis staat duurzaamheid, krachtige kernen en het buitengebied centraal. De gemeenteraad heeft hiervoor het "Uitvoeringsprogramma 2018-2022" vastgesteld. In dit programma zijn doelstellingen opgenomen in het kader van het onderdeel "Transitie Buitengebied". Denk bijvoorbeeld aan het verduurzamen van het buitengebied of het aanleggen van nieuwe natuur door het inzetten van vrijkomende pachtgronden.

Niet alle vrijgekomen pachtgronden zijn in dat kader inzetbaar. De pachtgronden die niet ingezet kunnen worden, worden daarom per openbare inschrijving verkocht met als doel de opbrengsten in te zetten om andere doelstellingen uit het Uitvoeringsprogramma 2018-2022 mede te kunnen financieren.

Onderstaande landbouwpercelen zijn vrij van pacht gekomen en worden per openbare inschrijving verkocht.

1. een perceel cultuurgrond te Westerbeek (Hondsbergweg) ca. 58725 m2
  2. een perceel cultuurgrond te Stevensbeek (Radioweg) ca. 18195 m2
  3. een perceel cultuurgrond te Westerbeek (Nieuweweg) ca. 11273 m2
  4. een perceel cultuurgrond te Wanroij (Hapseweg) ca. 79653 m2
  5. een perceel cultuurgrond te Sint Hubert (Hapsedijk) ca. 17710 m2

U kunt reageren tot 7 mei
Een investering in een perceel biedt u mooie kansen. Heeft u interesse? Inschrijfbiljetten kunnen tot 7 mei, 12:15 uur ingeleverd worden bij notaris Teeuwen te Boxmeer.

De verkoopinformatie, voorwaarden en inschrijfbiljetten zijn op te vragen bij Notariskantoor Teeuwen.

• op de website
  • per e-mail: notaris@notaristeeuwen.nl
  • telefonisch 0485-573472 of
  • bij de receptie van Notariskantoor Teeuwen
    Steenstraat 152, 5831 JK Boxmeer.
    (Geopend op werkdagen tussen 8.30-12.15 uur en tussen 13.15-17.00 uur.)