Ledeacker - Plan Den Dries/driekapper

Home > Ontdek Sint Anthonis > Wonen in de gemeente > Ledeacker - Plan Den Dries/driekapper

Ledeacker - Plan Den Dries/driekapper

Wil jij graag uitzicht op de weilanden in je voortuin en ook in een gezellige jonge wijk wonen? Op de mooiste locatie in de wijk Den Dries in Ledeacker is een kavel te koop. Op dit kavel kan een 3-onder-1 kap woning gebouwd worden.

Veel van de kavels die we verkopen in deze wijk zijn bedoeld om zelf een woning te bouwen. We zijn erg benieuwd naar de interesse in een projectmatige ontwikkeling. Je koopt de woning met grond dan van de projectontwikkelaar. Deze zorgt voor de complete ontwikkeling en realisatie van de woningen.

We hebben Jan Oosterhout Ontwikkeling gevraagd om te laten zien hoe jouw woning eruit kan zien. Hieronder zie je daar een voorbeeld van. Dit is nog geen eindplaatje. De ontwikkelaar houdt bij de ontwikkeling van de woning zo veel mogelijk rekening met jouw persoonlijke woonwensen.  Dit is een perfecte kans om, misschien zelfs wel samen met je vrienden, je droomwoning te laten ontwikkelen.

We kunnen een eerste indicatie van de verkoopprijzen geven. Deze liggen tussen de € 225.000 en € 280.000 VON. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de kavel, het type woning (tussenwoning of hoekwoning) en jouw individuele woonwensen.  Wél is al rekening gehouden met de investering om de woning gasloos uit te voeren. De woningen hebben een woonoppervlak van ca. 120 – 130 m2.

Ben je nieuwsgierig naar dit project of heb je interesse, laat het ons weten. Bouw je liever zelf zo’n mooie driekapper? Ook dat kan. Neem contact op met Susan Oppers van de gemeente Sint Anthonis. Zij is bereikbaar op (0485) 388 838 of op 06 – 12 197 072. Mailen kan ook naar Wonen@SintAnthonis.nl